N. Cionoiu: Sper ca 2022 să fie un an mai bun, cu mai multe realizări pentru noi toți cei care iubim orașul și județul Călărași!

N. Cionoiu: Sper ca 2022 să fie un an mai bun, cu mai multe realizări pentru noi toți cei care iubim orașul și județul Călărași!

Într-un mesaj postat astăzi pe pagina personală de Facebook senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu, mulţumeşte călărăşenilor pentru onoare pe care i-au conferit-o de a-i reprezenta în Parlament subliniind că în acest prim an de mandat s-a dedicat interesului public.

„Închei primul an de mandat în Senatul României mulțumindu-vă, încă o dată, pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o de a vă reprezenta și pentru încrederea pe care mi-o acordați.

Am fost dedicat interesului public, am lucrat pentru călărășeni și sunt bucuros că am reușit să vă cunosc pe mulți dintre dumneavoastră.

Sper ca 2022 să fie un an mai bun, cu mai multe realizări pentru noi toți cei care iubim orașul și județul Călărași!”, a scris pe Facebook senatorul Cionoiu.

Membru al Comisiilor pentru transporturi şi infrastructură, pentru energie, infrastructură energetică şi resurse minerale, respectiv pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei, senatorul Nicuşor Cionoiu şi-a pus semnătura pe 22 de iniţiative legislative, a susţinut o declaraţie politică şi a avut 26 de luări de cuvânt în plen. A adresat o întrebare Guvernului şi a iniţiat 11 interpelări. iDe asemenea, a semnat şi pentru desfăşurarea a 3 Moţiuni de cenzură.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.