N. Cionoiu: Securitatea energetică nu poate fi lăsată pe mâna piețelor

N. Cionoiu: Securitatea energetică nu poate fi lăsată pe mâna piețelor

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu susţine că „securitatea energetică nu poate fi lăsată pe mâna piețelor”, subliniind în acest sens că „reglementarea pieței energiei este singura soluție prin care ne putem asigura că la iarna, românii își vor permite să plătească electricitatea și căldura."

„Reglementarea pieței de energie electrică este soluția care poate opri acest val de scumpiri. PSD impune reluarea, la nivelul coaliției de guvernare, a discuțiilor privind aplicarea reglementării prețurilor la energie și gaze în România. PSD revine cu această soluție prezentată încă de la începutul anului, deoarece piața nu oferă variante fiabile pentru economie și pentru populație.

În aceste momente, partenerilor de coaliție trebuie să le fie clar că liberalizarea pieței energetice, decizie luată în timpul guvernării de dreapta, a fost un eșec total.

Securitatea energetică nu poate fi lăsată pe mâna piețelor. Reglementarea pieței energiei este singura soluție prin care ne putem asigura că la iarna, românii își vor permite să plătească electricitatea și căldura.”, susţine pe pagina personală de Facebook parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.