N. Cionoiu: Să promovăm măcar în această perioadă bunătatea și credința

 N. Cionoiu: Să promovăm măcar în această perioadă bunătatea și credința

Senatorul PSD, Nicușor Cionoiu a transmis joi un mesaj în cadrul conferinței de presă desfășurată la sediul organizației județene PSD Călărași, subliniind că în această perioadă bunătatea și credința ar trebui promovate și susținute de fiecare dintre noi.

“Înainte de toate, vreau să vă urez tuturor “Un Paște Fericit!”, sărbători pascale liniștite. Mai vreau ca în această perioadă să uităm că suntem politicieni și să ne aducem aminte că suntem români.

Îmi doresc să ne aducem aminte cu toții că sunt destule familii nevoiașe care au nevoie de sprijin, că sunt copii dotați, copii care trebuie ajutați. Aș vrea ca toți oamenii care pot să ofere ceva, în această perioadă, să fie aproape de oamenii nevoiași ca să le putem face sărbătorile mai bune, mai liniștite.

În această perioadă e important să uităm de tot ce înseamnă rău și să promovăm măcar în această Săptămână a Patimilor, bunătatea și credința.”, a declarat senatorul Cionoiu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.