N. Cionoiu: Să ne înconjurăm doar de oameni valoroși!

N. Cionoiu: Să ne înconjurăm doar de oameni valoroși!

Senatorul PSD, Nicușor Cionoiu a participat zilele trecute la ședințele de alegeri interne organizate în cadrul filialelor Sohatu, Radovanu și Lehliu Gară, subliniind prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook că “Am regăsit în aceste locații echipe unite de oameni frumoși și dornici să depună eforturile necesare pentru dezvoltarea comunităților în care locuiesc. Suntem aproape de oameni, atenți la nevoile lor și pregătiți oricând să le venim în ajutor. Felicitări tuturor! Să ne înconjurăm doar de oameni valoroși!”

La începutul lunii, parlamentarul călărășean a fost prezent și la alegerile interne din Vasilați, Chirnogi, Căscioarele și Curcani. “Am pornit la drum cu o echipă motivată, hotărâtă, care a demonstrat că pune dezvoltarea județului pe primul loc. Acestei echipe s-au alăturat în ultima vreme oameni tineri, energici cărora le ofer tot sprijinul meu și îi îndemn să nu uite că dialogul dezbaterea și motivarea sunt esențiale pentru democrație și progres. Succes tuturor. Împreună facem fapte bune pentru județul Călărași!”, a scris atunci pe Facebook senatorul Cionoiu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.