N. Cionoiu: Să apreciem dedicația și curajul lor

N. Cionoiu: Să apreciem dedicația și curajul lor

La 13 septembrie 2023 este marcată, anual, Ziua pompierilor, pentru aducerea în planul public a eroismului pompierilor militari, în bătălia din Dealul Spirii împotriva forţelor otomane, pentru apărarea Revoluţiei de la 1848.

Cu acest prilej, senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare subliniind ”curajul și devotamentul acestor eroi care își pun viața în pericol pentru a ne proteja.”

”Pe 13 septembrie, România sărbătorește Ziua Pompierilor, o ocazie specială de a recunoaște curajul și devotamentul acestor eroi care își pun viața în pericol pentru a ne proteja. Pompierii sunt adevărați salvatori în momentele de nevoie, indiferent cât de mare sau mică este intervenția.

În această zi de sărbătoare, să ne exprimăm recunoștința față de eforturile lor neîntrerupte și să le mulțumim pentru sacrificiul pe care îl fac pentru a proteja întreg neamul românesc aflat în fața primejdiilor, precum inundații, furtuni, alunecări de teren, incendii și alte evenimente care i-au solicitat până la epuizare.

Să apreciem dedicația și curajul lor de a se ridica mereu la înălțimea misiunii, aducând siguranță și speranță în inimile noastre. La mulți ani, eroilor noștri cu cască și mănuși roșii! Să rămâneți mereu puternici și sănătoși, gata să faceți față tuturor provocărilor pentru binele comunității noastre!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.