N. Cionoiu: PSD propune taxarea BOGĂȚIEI și LUXULUI în România!

N. Cionoiu: PSD propune taxarea BOGĂȚIEI și LUXULUI în România!

„PSD propune taxarea BOGĂȚIEI și LUXULUI în România!”, susţine prin intermediul unui mesaj postat azi pe pagina personală de Facebook senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu care explică şi necesitatea includerii unei astfel de măsuri în viitorul program de guvernare.

„Trebuie să adoptăm o taxare mai consistentă a bogaților pentru a ne permite sprijinirea persoanelor cu venituri mici! Actualul sistem de impozitare nu ajută deloc la reducerea inegalităților. Dimpotrivă, observăm că inegalitățile sociale s-au adâncit în ultimii 2 ani în România pe fondul situației pandemice! Doar Bulgaria, Letonia, Ungaria și România mai păstrează acest sistem de impozitare.

În ultima perioadă, oamenii cu venituri reduse, au fost în pericolul de a-şi pierde locul de muncă şi salariul, fiind obligați să reziste în fața unui val devastator al scumpirilor. Cei bogați, însă, nu au resimțit aproape deloc aceste schimbări.

Susținem taxarea marilor averi, așa cum există în marea majoritate a țărilor europene! Cei bogați și-au cam recuperat deja pierderile provocate de pandemie, pe când cei săraci vor avea nevoie de zece ani pentru a ieși la lumină.”, se mai arată în mesajul postat pe FB.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.