N. Cionoiu: PSD propune o soluție corectă de reglementare temporară a prețurilor la energie

 N. Cionoiu: PSD propune o soluție corectă de reglementare temporară a prețurilor la energie

PSD propune o soluție corectă de reglementare temporară a prețurilor la energie, susține senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu care subliniază că această măsură fusese propusă încă de anul trecut, spre deosebire de PNL care a optat pentru varianta subvenționării în condițiile unui deficit bugetar în creștere.

“PSD a propus încă de anul trecut soluția reglementării prețului pentru o perioadă determinată de timp, dar PNL s-a opus, alegând varianta subvenționării în condițiile unui deficit bugetar în creștere. Aceasta este singura măsură ce poate stopa prețurile care deja nu mai au nicio justificare economică.

Majoritatea țărilor din Europa au luat zeci de măsuri pentru a proteja populația și economia. De la asigurarea gratuității transportului pentru navetiști, subvenționarea gospodăriilor ale căror costuri la utilități erau mai mari de 30% din venit, până la suspendarea taxei de transport pentru energie sau acordarea unor vouchere pentru gospodăriile vulnerabile.”, a scris pe pagina personală de Facebook senatorul Cionoiu care nu ‘l-a cruțat” nici pe ministerul liberal al Energiei, Virgil Popescu pe care-l ‘acuză” de lipsă de interes. “Este inacceptabil că ministrul Energiei este în concediu fix în perioada în care trebuie luate deciziile decisive pentru români. Se apropie sezonul rece, consumul și costurile vor crește. Românii nu pot duce o luptă continuă din cauza lipsei de interes a domnului ministru Virgil Popescu.”, a continuat parlamentarul călărășean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.