N. Cionoiu: PSD continuă să identifice și să propună măsuri pentru protejarea puterii de cumpărare a populației

N. Cionoiu: PSD continuă să identifice și să propună măsuri pentru protejarea puterii de cumpărare a populației

Senatorul Nicuşor Cionoiu subliniază într-un mesaj postat astăzi pe o reţea de socializare că „PSD continuă să identifice și să propună măsuri pentru protejarea puterii de cumpărare a populației.”

În opinia sa, „Reglementarea pieţei energetice trebuie făcută în mod simplu și echitabil pentru toţi consumatorii, nimeni nu va plăti prețuri mai mari, iar pentru categoriile vulnerabile prețurile vor fi mai mici astfel încât toți românii să-și poată plăti facturile.”

Parlamentarul călărăşean susţine că în ciuda „celor afirmate de cei ce nu au înțeles exact mecanismul propus de PSD, nu va avea loc vreo creștere a prețurilor compensate pentru consumatorii care fac economie și se încadrează în plafoanele de consum. Aceste plafoane nu se desființează, iar cei vulnerabili vor beneficia de un sprijin suplimentar pe perioada anotimpului rece.

Acest mecanism propus nu va afecta bugetul de stat deoarece se poate finanţa cu 2,2 miliarde de euro puse la dispoziţie de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune 2014-2020, iar dacă aceşti bani nu vor fi cheltuiţi și dacă nu se intervine de urgență cu un mecanism ca cel pe care-l propune PSD, fondurile se vor pierde!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.