N. Cionoiu: PSD a susținut mereu necesitatea intervenției statului pentru susținerea mediului de afaceri

N. Cionoiu: PSD a susținut mereu necesitatea intervenției statului pentru susținerea mediului de afaceri

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a salutat decizia Comisiei Europene care a aprobat o schemă de ajutorare în sumă de circa 500 de milioane de euro pentru susținerea mediului de afaceri în toate sectoarele. În opinia sa, schema urmăreşte să asigure suficientă stabilitate întreprinderilor aflate în deficit financiar.

“Comisia Europeană a aprobat joi o schemă de ajutoare în valoare de aproximativ 500 de milioane euro pentru sprijinirea întreprinderilor din toate sectoarele. PSD a susținut mereu necesitatea intervenției statului pentru susținerea mediului de afaceri, în contextul războiului purtat de Rusia împotriva Ucrainei.

Această măsură urmărește ca marile firme, dar și IMM-urile cu o cifră de afaceri anuală de peste 4 milioane de euro să aibă lichiditatea necesară pentru a-și achita facturile la energie.

Schema corespunzătoare de ajutor de stat care prevede acordarea de garanții pentru împrumuturi și împrumuturi subvenționate va fi administrată de EximBank.

Având în vedere gradul ridicat de incertitudine economică, schema urmăreşte să asigure suficientă stabilitate întreprinderilor aflate în deficit financiar.”, se arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de parlamentarul călărășean, Nicușor Cionoiu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.