N. Cionoiu: Niciuna dintre măsurile sociale nu ar fi existat în buget dacă PSD nu era la guvernare!

N. Cionoiu: Niciuna dintre măsurile sociale nu ar fi existat în buget dacă PSD nu era la guvernare!

Senatorul Nicuşor Cionoiu a anunţat pe pagina de Facebook că astăzi în plenul reunit al Parlamentului va avea loc dezbaterea şi adoptarea Legii bugetului de stat pe 2022, subliniind că „Niciuna dintre măsurile sociale nu ar fi existat în buget dacă PSD nu era la guvernare!”

„Proiectul Legii bugetului a fost dezbătut zilele acestea în comisiile Parlamentului, iar astăzi are loc dezbaterea și adoptarea Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022, în cadrul Sedinței Comune a Senatului și Camerei Deputaților.

PSD a promis că România va avea buget până la finalul anului 2021. Ne ținem de cuvânt!

Toate măsurile din pachetul social al PSD, au finanţarea asigurată, ceea ce demonstrează că PSD îşi respectă angajamentele pentru care a intrat la guvernare. Niciuna dintre măsurile sociale nu ar fi existat în buget dacă PSD nu era la guvernare!”, se arată în mesajul postat pe FB.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.