N. Cionoiu, mesaj de Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile: Doresc să-i felicit și să-i asigur de tot respectul meu pe cei ce activează în acest domeniu

N. Cionoiu, mesaj de Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile: Doresc să-i felicit și să-i asigur de tot respectul meu pe cei ce activează în acest domeniu

Astăzi, cu prilejul Zilei Internaţionale a Aviaţiei Civile, senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj pentru toţi cei care-şi desfăşoară activitatea în acest domeniu.

„Astăzi este Ziua Internațională a Aviației Civile și doresc să-i felicit și să-i asigur de tot respectul meu pe cei ce activează în acest domeniu. Toate gândurile mele bune se îndreaptă astăzi către piloții, însoțitorii de bord, controlorii de trafic aerian și către toți angajații care se ocupă de siguranța și securitatea aeronavelor și aeroporturilor! La mulţi ani și zile cu cer senin!”, a scris parlamentarul călărăşean pe Facebook.

Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile, marcată prima dată la 7 decembrie 1994, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la semnarea la Chicago a Convenţiei Internaţionale a Aviaţiei Civile, are scopul de a atrage atenţia asupra importanţei acestei industrii în dezvoltarea socială şi economică a statelor, precum şi a rolului jucat de Organizaţia Internaţională a Aviaţiei Civile (OACI) în cooperarea dintre state şi pentru a realiza o reţea globală şi rapidă de tranzit.

OACI, agenţia specializată a ONU, are 191 de state membre şi obiective care privesc siguranţa şi securitatea traficului aerian, dezvoltarea unui sistem de sateliţi pentru comunicaţii, inovaţia şi infrastructura de transport aerian. La fiecare cinci ani, Consiliul OACI stabileşte o temă aniversară.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.