N. Cionoiu: Mă bucur că am crezut în această echipă de copii frumoși, inteligenți și competitivi

N. Cionoiu: Mă bucur că am crezut în această echipă de copii frumoși, inteligenți și competitivi

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu i-a felicitat pe componenţii echipei de robotică Danube Robotics din cadrul Colegiului Naţional "Barbu Știrbei" Călărași pentru rezultatul bun obţinut în cadrul concursului Build The Future, subliniind că va fi alături de ei şi la faza naţională, programată în perioada 10-12 martie.

„Colegiul Național "Barbu Știrbei" Călărași a format mulți tineri ce aduc mândrie orașului.

Echipa de Robotică Danube Robotics din cadrul Colegiului a participat în perioada 12 -15 februarie alături de alte 81 de echipe din țară și străinătate la marea competiție Regională FTC - First Tech Challenge, numită Build The Future.

În cele 3 zile de competiție au câștigat 5 din totalul de 6 meciuri jucate, astfel s-au clasat pe poziția 9 și vor participa la faza națională, ce va avea loc în perioada 10-12 martie.

Mă bucur că am crezut în această echipă de copii frumoși, inteligenți și competitivi.

I-am susținut în demersul acestei competiții și am să o fac și în competiția ce va urma în martie. Sunt alături de ei și vreau să îi asigur de întreg sprijinul meu în tot ceea ce își propun.

Este momentul să investim în tinerii noștri deoarece ei sunt viitorii profesori, ingineri, oameni politici, doctori ai țării. Este de datoria noastră să sprijinim toți tinerii cu rezultate bune, să le dăm aripi, dar și înțelepciunea necesară pentru a putea construi împreună un viitor mai bun!”, se arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de parlamentarul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.