N. Cionoiu: Le mulțumesc tuturor călărășenilor și companiilor care mi s-au alăturat

N. Cionoiu: Le mulțumesc tuturor călărășenilor și companiilor care mi s-au alăturat

Senatorul PSD Călărași, Nicușor Cionoiu s-a aflat sâmbătă din nou în vama Isaccea oferind refugiaților din Ucraina ajutoarele colectate cu ajutorul călărășenilor și companiilor locale care au răspuns pozitiv apelului lui.

“M-am întors astăzi în Vama Isaccea, așa cum am promis. Sprijinul pe care românii îl oferă semenilor aflați în necaz este motivant și emoționant.

Le mulțumesc tuturor călărășenilor și companiilor care mi s-au alăturat și au răspuns apelului meu de a dona cele necesare pentru vecinii noștri atacați de un dictator fără scrupule, doar pentru că au ales calea libertății și a democrației.

Toate ajutoarele pe care le-am strâns împreună au ajuns în această dimineață în siguranță la Isaccea. O parte au rămas în localitate pentru mamele, copiii și bătrânii care ajung aici cu bacul, însă majoritatea au luat drumul Ucrainei. În orașele bombardate de Rusia este criză de medicamente, materiale sanitare, alimente și apă.”, a scris pe pagina personală de Facebook parlamentarul călărășean care a conchis “Am încredere că Ucraina, care rezistă exemplar, va avea puterea să își decidă singură viitorul. Slava Ukraini!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.