N. Cionoiu: Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame!

N. Cionoiu: Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame!

Senatorul Nicușor Cionoiu a reacționat dur după ce premierul demis Florin Cîțu a decis să împartă în mod discreționar banii din fondul de rezervă al Guvernului, alocând 80% din bani administrațiilor locale conduse de primarii PNL.

“Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de #frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR. Cîțu și-a plătit prețul pentru votul primarilor liberali care l-au pus la conducere!”, a scris pe Facebook parlamentarul social democrat care a mai adăugat că “Partidul Social Democrat va depune plângere penală pe numele demnitarilor implicați în această decizie a acestui guvern! De asemenea, vom ataca și desființa hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar acești bani către primării din Fondul de Rezervă!”

Hotărârea privind alocarea unei sume din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial nr. 961.

Din întreaga sumă de 16.841.000 lei alocată județului Călărași (13,37% din suma solicitată de 125.920.000 lei!), primăriile conduse de PNL, 25 la număr, au primit sume cuprinse între 350 de mii și 900 de mii de lei, în total 12.500.000 lei, adică 74,2%.

Administrațiile PSD din județ în număr de 26, au primit suma totală de 1,5 milioane lei. Primăriei municipiului Călărași nu i-a fost alocată nici măcar un leu!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.