N. Cionoiu: Într-o lume marcată de tensiuni și conflicte, trebuie să lucrăm împreună pentru a promova dialogul, înțelegerea și cooperarea între națiuni

N. Cionoiu: Într-o lume marcată de tensiuni și conflicte, trebuie să lucrăm împreună pentru a promova dialogul, înțelegerea și cooperarea între națiuni

Astăzi, 21 septembrie este aniversată Ziua internaţională a păcii. Sărbătorită anual, la nivel internaţional, această zi a fost instituită în anul 1981, prin adoptarea în unanimitate a Rezoluţiei 36/67 a Adunării Generale a Naţiunilor Unite. A fost instituită pentru a spori la nivel internaţional angajamentul în slujba păcii dincolo de orice diferenduri şi pentru a contribui în plus la edificarea unei culturi a păcii, potrivit https://internationaldayofpeace.org.

Cu acest prilej, senatorul PSD, Nicușor Cionoiu a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. ”Ziua Internațională a Păcii are ca scop promovarea și conștientizarea importanței păcii în lume, încurajând oamenii să pună stop conflictelor. Totuși, această zi ne găsește cu un teribil război aflat la granițele tării.

Obiectivul principal pentru care se sărbătorește Ziua Internațională a Păcii este să sensibilizeze cu privire la efectele devastatoare ale războiului și să sublinieze că pacea este o condiție fundamentală pentru dezvoltarea durabilă și bunăstarea umană. Ea creează un mediu propice pentru dezvoltarea economică, cooperarea globală și progresul uman.

Într-o lume marcată de tensiuni și conflicte, trebuie să lucrăm împreună pentru a promova dialogul, înțelegerea și cooperarea între națiuni. Să ne rugăm pentru pacea țării noastre cât și a vecinilor și să ne amintim că aceasta nu reprezintă doar absența războiului, ci și o lume în care oamenii trăiesc în armonie, cu respect reciproc și cu drepturi egale.”, susține senatorul social-democrat călărășean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.