N. Cionoiu, interpelare adresată ministrului Drulă: Vă rog să ne susțineți în realizarea demersurilor necesare reabilitării podului situat pe DN3B

N. Cionoiu, interpelare adresată ministrului Drulă: Vă rog să ne susțineți în realizarea demersurilor necesare reabilitării podului situat pe DN3B

Recent, senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a adresat în plenul Senatului, o nouă interpelare ministrului transporturilor și infrastructurii, Cătălin Drulă, având ca obiect „Reabilitarea podului din municipiul Călărași situat pe DN3B”.

Iată conținutul integral al acestei interpelări:

„Stimate domnule ministru,

Municipiul Călărași este traversat de drumul național 3B până la Silistra, Bulgaria, iar singura cale de legătură pe care o avem cu Bulgaria este podul aflat într-o stare agravată de degradare, ce reprezintă un grav pericol pentru traficul auto.

În momentul de față, la trecerea podului se mențin restricții de viteză cauzate tocmai de deteriorarea excesivă a căii de rulaj, pe suprafața sa existând urme vizibile de uzură, ce se accentuează de la an la an, iar grinzile de beton prezintă o distanțare accentuată, toate aceste aspecte punând în pericol siguranța rutieră.

Precizăm faptul că nu s-a realizat niciodată reabilitarea acestui pod, în situația în care podul are o importanță deosebită atât pentru locuitorii municipiului, cât și pentru agenții economici care utilizează acest pod pentru transportul rutier de materii prime și mărfuri, podul făcând legătura între România și trecerea cu bacul peste fluviul Dunărea în zona Chiciu – Silistra.

Ținând cont de importanța gradului avansat de degradare a podului, vă rog, domnule ministru, să ne susțineți în realizarea demersurilor necesare reabilitării podului situat pe DN3B, pentru a-l putea reda circulației în condiții normale.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.