N. Cionoiu: Fiecare loc de muncă ocupat reprezintă un mare câștig

N. Cionoiu: Fiecare loc de muncă ocupat reprezintă un mare câștig

Prezent astăzi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Călărași, senatorul Nicușor Cionoiu a transmis și un mesaj pe pagina personală de Facebook susținând că forța de muncă reprezintă motorul dezvoltării economice, fiecare loc de muncă ocupat reprezentând un mare câștig. “Zeci de societăți și de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au trecut astăzi pragul Foaierului Centrului de Cultură și Creație Călărași.

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ a oferit celor interesați posibilitatea de a susține un interviu în scopul ocupării unui post pus la dispoziție de către angajatorii prezenți la eveniment, dar și de a obține informații cu privire la cursurile de calificare organizate de AJOFM Călărași.

Evenimentele ce au ca scop susținerea forței de muncă, dar și a tinerilor ce doresc să se specializeze într-un anumit domeniu, sunt vitale atât pentru societățile ce au deficit de personal cât și pentru întreaga comunitate.

Forța de muncă reprezintă baza societății, dar și motorul dezvoltării economice a țării. Fiecare loc de muncă ocupat reprezintă un mare câștig. Mult succes!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă,in foaierul Centrului Cultural Județean „Barbu Stirbei” Călărași precum și la sediul Agenției Locale Oltenița.

Pentru organizarea acestui eveniment au fost contactaţi 440 agenţi economici care au oferit un număr de 358 locuri de muncă adresate atât persoanelor calificate cât și celor necalificate, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în domenii de activitate precum: confecţii textile, alimentaţie publică, servicii și comerț, construcții precum și alte activități.

Acțiunea s-a bucurat de prezența a 24 agenți economici, 20 la bursa organizată în Călărași și 4 la Oltenița. Numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prezente la acțiune, s-a ridicat la 124 participanți, din care 84 la Călărași și 40 la Oltenița.

În urma desfăşurării interviurilor cu angajatorii, 23 persoane au fost selectate pentru a ocupa un loc de muncă, aceștia urmând a se prezenta în zilele următoare la sediile angenților economici si o persoana a fost incadrata pe loc ocupand un post de sofer.

Persoanele participante la Bursă care nu dețineau nicio calificare au avut posibilitatea de a se înscrie la unul dintre programele de formare profesională oferite gratuit de AJOFM Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.