N. Cionoiu: Ei sunt adulții de mâine, care pot să repornească România

N. Cionoiu: Ei sunt adulții de mâine, care pot să repornească România

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu i-a avut astăzi ca oaspeți la Senat pe elevi ai claselor a XI-a și a XII-a din cadrul Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din Călărași, prezentându-le procesul legislativ care se derulează în Camera Superioară a Parlamentului.

“Tinerii reprezintă o prioritate pentru Partidul Social Democrat, ei sunt viitorul, în ei ne punem încrederea.

Ei sunt adulții de mâine, care pot să repornească România. Trebuie să avem grijă ca aceștia să nu fie nevoiți să-și părăsească țara. Un viitor mai bun este tot ce au nevoie și asta trebuie să le oferim.

Invitații mei de azi în Senatul României sunt elevii clasei a XI a și a XII a din cadrul Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din Municipiul Călărași.”, a scris senatorul Cionoiu pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.