N. Cionoiu: Dorim ca până vineri această lege să fie viabilă

N. Cionoiu: Dorim ca până vineri această lege să fie viabilă

Senatorul Nicușor Cionoiu speră ca până vinerea viitoare propunerea legislativă privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze pentru consumatorii casnici să fie votată în Parlament. Potrivit calendarului, luni, 18 octombrie, propunerea legislativă va fi analizată în comisiile sesizate, urmând ca în aceeași zi, de la ora 16.00 să intre în dezbaterea Senatului. “Luni, toți colegii mei din PSD vor fi prezenți în comisii și dorim ca tot luni, la ora 16.00, să intre în plenul Senatului pentru vot. Dorim, de asemenea, ca până vineri (n.r. 22 octombrie) această lege să fie viabilă.”, a declarat joi senatorul PSD, Nicușor Cionoiu, membru al Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale, comisie sesizată în cazul acestei propunerii legislative mai sus-menționată.

După ce va trece de votul senatorilor, propunerea legislativă va fi dezbătută și în Camera Deputaților care este for decizional, urmând apoi să meargă la promulgare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.