N. Cionoiu, despre alegerile interne: Avem ca target să le finalizăm în acest an

 N. Cionoiu, despre alegerile interne: Avem ca target să le finalizăm în acest an

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a declarat joi că alegerile în cadrul partidului se vor finaliza până la finele anului. Până în noiembrie, vor avea loc conferințe locale de alegeri în cadrul organizațiilor din mediul rural, obiectivul partidului fiind identificarea liderilor pentru filialele în care PSD nu conduce primăriiloe locale.

“Ne-am propus ca până în noiembrie să încercăm să acoperim partea de organizații din mediul rural (...). Avem ca target să finalizăm în acest an alegerile, inclusiv, la nivel județean. Ne-am ocupat de comunele unde nu avem primari. Încercăm să găsim oameni și să facem o echipă la nivel de mediu rural. Nu cred că sunt probleme la partid. Am avut ședință, le-am pus pe toate pe hârtie. În septembrie, cred, că vor intra în linie dreaptă.”, a afirmat Cionoiu

“Cea mai gravă problemă e să depășim această criză care este extraordinar de complexă și complicată.”

Nicușor Cionoiu, senator PSD Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.