N. Cionoiu: Avem o problemă cu partea de înmatriculări auto

N. Cionoiu: Avem o problemă cu partea de înmatriculări auto

Senatorul PSD, Nicuşor Cionoiu, a tras un semnal de alarmă cu privire la necazurile întâmpinate de persoanele juridice care achiziţionează în leasing autovehicule, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Călăraşi, din cauza întârzierilor prea mari la înmatriculare susţinând că vina o poartă chiar şeful Serviciului, susţinut politic de PNL.

„Avem o problemă cu partea de înmatriculări auto. Am încercat s-o rezolvîm, şi dl Coarnă a vorbit la nivel central, însă în plan local se observă o reticenţă extraordinar de mare vizavi de Prefectură. Noi nu vrem să schimbăm pe nimeni de la Biroul înmatriculări. Nu dorim decât ca antreprenorul care şi-a achiziţionat o maşină să nu plătească leasing 2 ani de zile aşa cum vrea actualul şef al Biroului înmatriculări pentru că acel om, în această perioadă, dacă mai plăteşte şi 2 luni leasing, efectiv îl băgăm în faliment.

Am încercat să rezolvăm această problemă, la nivel de Prefectură însă nu am reuşit. S-au strâns foarte mulţi oameni care sunt alături de noi, funcţionari din cadrul biroului. Dar, repet, numirile anumitor oameni, pe criterii politice, fără a se ţine cont de competenţa lor ne duce aici, unde suntem.

Judeţul Călăraşi are o structură specială din punct de vedere al înmatriculărilor şi am luat în comparaţie alte judeţe, nicăieri în altă parte, nici un alt judeţ, în acest moment nu are o perioadă aşa de lungă vizavi de înmatriculare.”, a declarat joia trecută într-o conferinţă de presă, parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.