N. Cionoiu: Avem nevoie urgentă de măsuri menite să ajute cetățenii, mai ales în aceste luni de iarnă!

N. Cionoiu: Avem nevoie urgentă de măsuri menite să ajute cetățenii, mai ales în aceste luni de iarnă!

Într-o postare pe pagina personală de Facebook senatorul, Nicușor Cionoiu susține că PSD va construi bugetul pe anul 2022 fără a introduce noi taxe, subliniind că obiectivul major al alianței de guvernare este sprijinirea cetățenilor care se confruntă cu probleme financiare.

“România are astăzi nevoie de solidaritate pentru a-i ajuta pe românii cu venituri mici să treacă cu bine peste creșterea prețurilor, în special celor la energie. Avem nevoie urgentă de măsuri menite să ajute cetățenii, mai ales în aceste luni de iarnă! Vrem să stabilim în continuare măsuri capabile să-i protejeze pe românii care au cea mai mare nevoie, dar vom face asta în paralel cu stimularea economiei.”, a scris Cionoiu care a conchis “PSD a susținut mereu acel pachet social aplicabil de la 1 ianuarie, care prevede majorarea pensiei minime cu 200 de lei, a punctului de pensie cu 10% și a salariului minim la 2550 de lei. Aceasta este cea mai bună soluție pentru a putea reda încrederea românilor în viitor!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.