N. Cionoiu: Austria a trădat întreaga Uniune Europeană, nu doar România!

N. Cionoiu:  Austria a trădat întreaga Uniune Europeană, nu doar România!

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu, critică în termeni duri „poziţia sfidătoare” a cancelarului Austriei de a se opune intrării României în Schengen, subliniind că în urma acestei decizii, Austria a trădat și a jignit nu doar România, ci și restul statelor Uniunii Europene.

„Nu putem uita poziția sfidătoare a cancelarului Austriei, Karl Nehammer, de a se opune intrării României în Schengen. Toate instituțiile UE, toate statele membre au spus DA, România merită în Schengen, Austria însă a spus că România NU intră în Schengen. Statele membre ale Uniunii Europene a recunoscut eforturile incredibile ale României pentru îndeplinirea acestui obiectiv! Austria a trădat și a jignit nu doar România, ci și restul statelor Uniunii Europene.

Prin această decizie, Austria s-a decuplat de Europa. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot deoarece statele europene nu vor uita că decizia de astăzi a guvernului de dreapta austriac are efecte grave asupra viitorului european.”, a scris pe Facebook Cionoiu care a mai adăugat că Partidul Social Democrat va continua să depună toate eforturile pentru ca România să fie admisă în Schengen.

„Partidul Social-Democrat și socialiștii europeni au făcut tot ce era politic și omenește posibil ca România să fie sprijinită. Stânga a arătat că este o familie politică europeană puternică, unită și că ne susținem reciproc interesele.

PSD va continua să depună toate eforturile pentru ca România să fie admisă în Schengen. Apărăm aspirațiile și interesele noastre, dar și demnitatea românilor. România merită în Schengen!”, a conchis parlamentarul călărăşean.          

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.