N. Cionoiu: Ați reușit să vă cinstiți țara prin curaj și solidaritate și continuați să faceți asta neîncetat!

N. Cionoiu: Ați reușit să vă cinstiți țara prin curaj și solidaritate și continuați să faceți asta neîncetat!

Ziua Pompierilor din România sau Ziua Națională a Pompierilor este o sărbătoare anuală care comemorează în fiecare zi de 13 Septembrie bătălia din Dealul Spirii, desfăşurată în 1848 la București între compania de pompieri condusă de Căpitanul Pavel Zăgănescu și un corp de armată al Imperiului Otoman. Această zi a fost desemnată ca zi a pompierilor din România, în cinstea eroismului de care a dat dovadă subunitatea de pompieri în acea luptă din timpul Revoluției Române din 1848.

Cu acest prilej, senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu, a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj pompierilor militari.

„Se comemorează în fiecare an pe 13 septembrie, în cinstea eroismului de care a dat dovadă subunitatea de pompieri în lupta din timpul Revoluției Române.

Doresc să transmit felicitări și mulțumiri tuturor pompierilor români pentru numeroasele sacrificii depuse în scopul de a salva și de a proteja întreg neamul românesc aflat în fața primejdiilor. Ați reușit să vă cinstiți țara prin curaj și solidaritate și continuați să faceți asta neîncetat!

La mulți ani tuturor pompierilor călărășeni! La mulți ani tuturor pompierilor români!”, se arată în mesajul postat de parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.