N. Cionoiu: Alegerile de astăzi sunt cel mai bun prilej pentru asumarea unui angajament ferm în fața tuturor călărășenilor

N. Cionoiu: Alegerile de astăzi sunt cel mai bun prilej pentru asumarea unui angajament ferm în fața tuturor călărășenilor

Senatorul Nicușor Cionoiu este începând de vineri primvicepreședinte al organizației județene PSD Călărași. Așa au decis cei peste 500 de delegați prezenți la lucrările Conferinței județene a partidului. Împreună cu deputatul Constantin Bîrcă, Cionoiu îl vor “seconda” pe Vasile Iliuță, ales în unanimitate președinte al social-democraților călărășeni.

“Felicitări Vasile Iliuță, noul președinte ales al Organizației Județene PSD Călărași! Te asigur de tot sprijinul meu, în calitate de senator și prim-vicepreședinte al PSD Călărași, și de cuvântul meu, în calitate de prieten.”, a scris pe Facebook senatorul Cionoiu care a mai adăugat “Alegerile de astăzi sunt cel mai bun prilej pentru asumarea unui angajament ferm în fața tuturor călărășenilor. Acela că vom fi mereu alături de ei și nu vom lăsa pe nimeni în urmă! Felicitări întregii echipe! Mult succes tuturor!”

Nicușor Cionoiu s-a înscris în PSD Călărași în vara anului 2020. În luna decembrie a aceluiași an, Cionoiu a obținut mandatul de senator, după ce anterior se retrăsese de pe lista de aleși locali propuși de PSD pentru Consiliul Local al municipiului Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.