N. Cionoiu: A fost aprobat cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România!

N. Cionoiu: A fost aprobat cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România!

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu a salutat eforturile depuse de Ministerul Sănătăţii care a aprobat, prin PNRR, cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România! Bugetul alocat este de peste 2 miliarde de euro.

„Jalon PNRR important pentru sănătatea publică! A fost aprobat cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România!

După lungi dezbateri, alături de o echipă de profesioniști din Ministerul Sănătății, Guvernul a aprobat lista celor 27 de investiții în unități spitalicești din întreaga țară.

Bugetul total alocat este 2,2 miliarde de euro.

Investițiile vizează construirea de noi secții și pavilioane cât și modernizarea, dotarea și utilarea celor existente, cu echipamente și aparatură medicală.

Un criteriu important este respectarea cerinței ca peste 2800 de paturi de spital să fie în clădiri reabilitate/modernizate al căror consum energetic este mult redus - aproape egal cu zero sau cel puțin cu 20% mai mic decât uzual.

Aprobarea acestui proiect de investiții din sistemul public de sănătate din România a fost posibilă datorită eforturilor Partidului Social Democrat, a specialiștilor în management medical și a autorităților publice locale. Sistemul public de sănătate din România are atât de multă nevoie de aceste investiții!”, a scris senatorul Cionoiu pe pagina de Facebook.

cionoiumachetaministerulsanatatii

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.