Mirela Tache va conduce organizația municipală Călărași a femeilor social-democrate

Mirela Tache va conduce organizația municipală Călărași a femeilor social-democrate

OFSD Municipiul Călărași are începând de miercuri o nouă președintă. Anunțul a fost făcut astăzi pe o rețea de socializare chiar de noua șefă a femeilor social-democrate, Andreea Mirela Tache.

“Ziua de ieri a fost o zi specială pentru mine, am fost nominalizată în funcția de președintă a Organizației Municipală a Femeilor Social-Democrate. Această nominalizare mă onorează dar mă și obligă să fac tot ce îmi stă în putință astfel încât, ÎMPREUNĂ Organizația Municipală și Organizația Județeană, să reușim să ducem la capăt proiectul politic al domnului primar Marius Dulce și al domnului președinte Vasile Iliuță, respectiv câștigarea alegerilor din 2024.

Unitatea și respectul sunt condiții indiscutabile pentru a ne atinge țelurile propuse! Cu profesionalism și atașament pentru valorile social-democrației, spirit de solidaritate și respect pentru colegii de partid și pentru membrii comunității din care fac parte, voi încerca să aduc un plus de valoare prin acțiunile pe care le vom desfășura. Cu credință în Dumnezeu și alături de dumneavoastră, ECHIPA PSD Călărași va deveni mai puternică!”

Mirela Tache o înlocuiește pe Iuliana Raiu, consilier local municipal care demisionat din funcție în cursul lunii trecute. În prezent, Tache ocupă funcția de director Cabinet al Directorului General ADR Sud Muntenia.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.