Ministrul Culturii, prezent, azi, la Călăraşi

Ministrul Culturii, prezent, azi, la Călăraşi

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Daniel Breaz este prezent astăzi la Călăraşi, onorând invitaţia lansată de conducerea organizaţiei judeţene PSD Călăraşi. Începând cu ora 16.00, Breaz, al doilea ministru care vine la Călăraşi în această lună după cel al Sportului şi Tineretului, Bogdan Matei, va susţine şi o conferinţă de presă, la sediul PSD.

În altă ordine de idei, Daniel Breaz a anunţat vineri că ministerul pe care-l conduce este interesat de achiziţionarea Cuminţeniei Pământului. El aşteaptă un preţ de la proprietar, pe care îl va analiza împreună cu experţii din Minister.

Încercarea din 2016, când Guvernul a pus la bătaie 5 milioane de euro, şi încă 6 ar fi urmat să se strângă prin chetă naţională, a eşuat.

Pentru 2019, MCIN are un buget de 25 de milioane de euro pentru a achiziţiona obiecte de artă şi clădiri de patrimoniu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.