Miniştrii PSD au îndeplinit toate jaloanele din PNRR pentru trimestrul III

Miniştrii PSD au îndeplinit toate jaloanele din PNRR pentru trimestrul III

PSD anunţă că miniştrii social-democraţi au îndeplinit toate jaloanele prevăzute, pentru trimestrul III 2022, în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României.

În acelaşi timp, PSD îşi exprimă speranţa că şi ceilalţi membri ai Guvernului vor îndeplini jaloanele din PNRR aferente domeniului lor de activitate, până la data transmiterii cererii de plată către Comisia Europeană.

În cazul unor ministere unde întârzierile sunt mai mari, cum ar fi de exemplu Ministerul Energiei, PSD este dispus să ofere sprijin pentru accelerarea activităţii, astfel încât jaloanele să fie îndeplinite, iar România să poată obţine tranşa de fonduri europene aferentă trimestrului III.

Biroul de presă al PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.