Mihăiță Beștea: Voi rămâne mereu așa cum mă știți, transparent, deschis dialogului și mereu dedicat Olteniței

Mihăiță Beștea: Voi rămâne mereu așa cum mă știți, transparent, deschis dialogului și mereu dedicat Olteniței

Social – democratul, Mihăiță Beștea, este noul primar al municipiului Oltenița. Pe 9 iunie, Beștea a obținut un procent de 59,11%, fiind votat de 5.934 de oltenițeni, potrivit ultimelor date furnizate de rezultatevot.ro.

După victoria spectaculoasă obținută, duminică, în fața primarului în exercițiu, liberalul Costinel Milescu (2392 de voturi, 23,83%), Mihăiță Beștea a transmis pe o rețea de socializare un mesaj mulțumindu-le oltenițenilor pentru ”încrederea covârșitoare” pe care i-au acordat-o.

“MULȚUMESC!

Nu am cuvinte pentru a-mi arăta recunoștința pe care o simt în acest moment! Vă mulțumesc pentru încrederea covârșitoare pe care mi-ați acordat-o.

Faptul că m-ați ales în funcția de primar al Municipiului Oltenița nu doar mă onorează, ci este și o responsabilitate enormă, pe care o voi purta cu demnitate.

Voi rămâne întotdeauna printre dumneavoastră, voi fi vocea fiecăruia. Îmi doresc ca împreună să fim, ca și până acum, o echipă!

Vreau să mulțumesc fiecărui om care a ieșit la vot și mi-a acordat încrederea sa!

Nu pot să nu menționez echipa care m-a susținut în această campanie și care a muncit alături de mine. Fără implicarea voastră și fără sprijinul vostru necondiționat, acest succes nu ar fi fost posibil!

Voi rămâne mereu așa cum mă știți, transparent, deschis dialogului și mereu dedicat Olteniței. Să începem împreună această nouă etapă în viața orașului nostru, cu încredere și determinare!”, a scris Mihăiță Beștea pe pagina personală de Facebook.

În prezent, Mihăiță Beștea ocupă una din funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.