Mihăiță Beștea va conduce pentru următorii 4 ani PSD Oltenița

Mihăiță Beștea va conduce pentru următorii 4 ani PSD Oltenița

Sala de ședințe a Primăriei a găzduit astăzi dimineață Conferința Municipală de Alegeri a PSD Oltenița în cadrul căreia a fost ales noul președinte, componența Biroului Permanent Local și delegații ce vor participa la Conferința județeană din 15 septembrie.

Președinte pentru următorii 4 ani a fost ales Mihăiță Beștea, unul din vicepreședinții Consiliului Județean. Fost inspector șef adjunct al ITM Călărași și subprefect, Beștea a condus interimar filiala PSD Oltenița în ultimii doi ani, imediat după demisia înaintată de Petre Țone, fost primar între 2012 și 2020 și totodată liderul de peste 2 decenii al social-democraților oltenițeni.

 

“Mihăiță Beștea este noul președinte al organizației locale PSD Oltenița. Un camarad de partid care a reușit să formeze o echipă puternică în cel de-al doilea municipiu al județului nostru. În 2024 sunt convins că vom câștiga la Oltenița și că vom avea primar social democrat pentru oameni. Felicitări, Mihai! Spor la treabă!”, a fost mesajul transmis pe pagina personală de Facebook de liderul interimar al organizației județene PSD Călărași, Vasile Iliuță.

 

În cadrul conferinței, Mihăiță Beștea și-a exprimat intenția de a candida la viitoarele alegeri pentru funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al județului.

Funcția de prim-vicepreședinte a revenit actualului viceprimar, Ion Pițoi. La mijlocul săptămânii, Laura Munteanu a obținut un nou mandat în fruntea OFSD Oltenița.

Noul BPL va cuprinde 7 funcții de vicepreședinți. Secretar executiv al PSD Oltenița va fi Liliana Negoiță.

Miercuri, 7 septembrie va avea loc și Conferința Municipală de Alegeri în cadrul organizației locale PSD Călărași, singurul candidat înscris pentru funcția de președinte fiind primarul, Marius Dulce.

Seria conferințelor de alegeri locale de la nivelul județului se va încheia pe 15 septembrie la Călărași atunci când vor avea loc lucrările Conferinței județene. Pentru funcția de președinte există o singură candidatură, cea a actualului interimar, Vasile Iliuță. Pentru cele două funcții de prim-vicepreședinte candidează Virgil Diaconu și deputatul Constantin Bîrcă. Viitorul BPJ ar putea avea nu mai puțin de 17 vicepreședinți.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.