Mihăiță Beștea: Sunt convins că voi avea majoritate în Consiliul Local

Mihăiță Beștea: Sunt convins că voi avea majoritate în Consiliul Local

Candidatul susținut de social-democrați pentru Primăria Oltenița, Mihăiță Beștea e convins că în urma alegerilor din 9 iunie, PSD va obține majoritatea în viitorul Consiliu Local, ca urmare a mesajelor pozitive primite în această perioadă din partea cetățenilor dar și a oamenilor de afaceri din oraș.

”Sunt convins că voi avea majoritate în Consiliul Local. O spun nu pentru că aș fi prea optimist. O spun analizând modul în care sunt primit de oamenii din Oltenița, luând în calcul oamenii de afaceri din Oltenița care vin și mă susțin.”, a spus Beștea care a explicat și ce i-au solicitat cetățenii în urma dialogului purtat în campanie. “Cetățenii cer lucruri simple. Cer demnitate și dialog. Cer să nu mai fie ținuți pe la uși, cer să aibă lucruri normale cum ar fi trotuar, asfalt, curățenie, iluminat, etc. Oamenii de afaceri cer mai multă flexibilitate din partea administrației. Cer să nu mai fie ținuți pe la uși, cer să nu mai fie condiționați de anumite lucruri. Îmi cer în mod obsesiv să deschid municipiul Oltenița pentru ați investitori precum și pentru alte oportunități de afaceri în Oltenița. Lucru, pentru care mi-am luat angajamentul că-l voi și face.”, a conchis Mihăiță Beștea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.