Mihăiță Beștea: Am avut două surprize extrem de plăcute

Mihăiță Beștea: Am avut două surprize extrem de plăcute

Vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea, candidatul susținut de PSD pentru Primăria Oltenița, a dezvăluit joi în cadrul unei conferințe de presă că în toată perioada de precampanie dar mai ales de campanie electorală, a avut parte de “două surprize extrem de plăcute” care-i dau încredere sporită în perspectiva rezultatelor de la locale.

“Prima, din partea echipei care s-a mobilizat și a adus lângă mine, mărind echipa, foarte mulți oameni din Oltenița. Care vin lângă mine necondiționat. Cea de-a doua, din părtea cetățenilor. N-aș fi avut motive să cred că nu voi fi primit cu brațele deschise dar deschiderea și prietenia pe care mi le-au arătat, sunt cu mult peste așteptările mele. Poate și datorită faptului că actualul primar, cu toate că în 2020 a promis că va reprezenta o administrație transparentă, deschisă care va comunica în permanent cu cetățenii, a făcut exact opusul.”, a declarat Mihăiță Beștea.

În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea a promovat două mari obiective pentru Oltenița și oltenițeni, cu ajutorul nemijlocit al președintelui Iliuță precum și al colegilor consilieri județeni PSD.

“De la preluarea mandatului de vicepreședinte al CJ, chiar dacă colegi de-ai mei din restul județului mi-au reproșat, eu mi-am canalizat întreaga energie și toate eforturile către municipiul Oltenița. Multe din eforturile mele susținute bineînțeles de dl. Președinte Iliuță și de întreaga echipă din CJ, precum și de colegii consilieri județeni, cărora și pe această cale le mulțumesc, s-au concretizat în lucruri frumoase. Drumurile județene care au legătură cu Oltenița sunt azi rehabilitate, cel mai util fiind DJ 402 leagă Oltenița de Fundulea și Autostrada Soarelui. Un alt obiectiv pe care l-am realizat împreună cu colegii mei a fost reabilitarea unui tronson destul de lung din DN4, o lucrare de care se bucură oltenițenii.”, a conchis Beștea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.