Marius Dulce: Vă doresc tuturor Paşte sănătos şi liniştit!

Marius Dulce: Vă doresc tuturor Paşte sănătos şi liniştit!

În vremurile grele pe care le trăim, Sărbătoarea Învierii Domnului aduce în suflet lumina speranţei că vom învinge până la urmă această pandemie.

Dragi călărăşeni, de aici şi de pretutindeni, vă doresc Sărbători cu bine. Chiar dacă vom sărbători Sfintele Sărbători de Paşti într-un mod la care nu ne-am fi gândit vreodată, fără toţi cei dragi adunaţi la masă, fără să mergem la Înviere, se cuvine, mai mult ca oricând, să păstrăm lumina speranţei în suflet. Să fim solidari şi să nu acceptăm gândul că lumea s-a oprit în loc. Este momentul cel mai potrivit să rămânem uniţi şi puternici şi împreună să repunem pe picioare Călăraşiul şi România.

Vă doresc tuturor Paşte sănătos şi liniştit!

Hristos a Înviat!

Marius Dulce,

Preşedinte organizaţia municipală PSD Călăraşi

inviereaDomnului

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.