Marius Dulce: Această administraţie liberală şi-a bătut joc de cetăţenii Călăraşiului!

Marius Dulce: Această administraţie liberală şi-a bătut joc de cetăţenii Călăraşiului!

Candidatul PSD pentru Primăria Călăraşi, Marius Dulce, susţine că actuala administraţie liberală condusă de „unicatul” Drăgulin este campioană în ceea ce priveşte cheltuirea fără rost a banului public, antrenând în ultimii 2 ani investiţii costisitoare în detrimentul finalizării unor obiective necesare pentru creşterea gradului de confort al călărăşeanului. „În calitate de consilier local eu sunt reprezentant al cetăţenilor iar ca lider de partid fac politică pentru oameni pe care vreau să-i reprezint. Când vezi că banul public este cheltuit fără rost, trebuie să te implici. N-are cum să nu te revolte!

Uitaţi-vă, de pildă, la B-dul Nicolae Titulescu unde s-a cheltuit o sumă enormă pentru 820 de metri liniari. Acum pare mai „colorat” pentru că trag tare ca să-i mai păcălească pe oameni. În realitate acolo, e jaf de bani publici. Acolo dacă puneau leuţ lângă leuţ îl pavau cu bani. S-a lucrat în bătaie de joc. Să vedeţi cum plachează piatra pe acele jardiniere, zici că le aruncă din avion. De ce trebuiau dărâmate jardinierele existente pe scuarul dintre Cornişei şi Bucureşti? Au spart unele de beton ca să pună altele tot din beton. De ce trebuia scor, acolo, betonul de 70 de cm care era încă „verde” cum zic cunoscătorii şi să faci o încărcătură care nu-şi are rostul?

Sunt bani publici, cum să-ţi baţi joc de ei? Cu banii ăia terminam de asfaltat cartierul Mircea Vodă. Ar mai fi rămas bani, desigur, şi pentru cartierul Farfuria.

Din păcate, au transferat aceşti bani în puşculiţa proprie şi ne râd în nas. În şedinţele de Consiliu, ştiţi bine, că după ce au mai cumpărat un consilier de la PDS pe care l-au făcut viceprimar, toţi cei 11 aleşi ai lor ridicau la comandă mâna şi ne luau în derâdere.” a spus într-o conferinţă de presă Marius Dulce care a continuat „În ceea ce ne priveşte, noi suntem acolo să facem administraţie pentru cetăţeni. Vă asigur că după ce se termină campania electorală vom repune proiectele pe făgaşul firesc. Nu să cheltuim banii fără rost! Călăraşiul are proiecte semnate ce vor fi finanţate din fonduri europene dar e campion şa cheltuirea celor 15 milioane de euro, 670 de miliarde de lei vechi, bani proveniţi din împrumuturi bancare. Dar nu vedem nimic de pe urma lor! Vă întreb şi pe voi: De ce pentru Poşta Veche a fost nevoie de un împrumut de 6,1 milioane lei, ca să n-o finalizăm nici după un an? Ştiţi cumva au venit banii de la Ministerul Dezvoltării? Eu n-am auzit!

L-am somat public pe dl Drăgulin care după 27 septembrie nu va mai fi primar, să vină în faţa noastră cu filmuleţele, desenele, machetele, să ni le prezinte şi să mergem apoi împreună pe B-dul N. Titulescu să vedem dacă realitatea e identică cu imaginile iniţiale. Vă spun că nu. Această administraţie liberală, în ultimii ani mai ales, şi-a bătut joc de cetăţenii Călăraşiului!

Nu e posibil să dărâmi o piaţă. Mă refer la Piaţa Big, în condiţiile în care o să vină şi sezonul rece. Nu se lucrează acolo. Ca peste tot, de altfel.”

Dulce susţine că investiţia din cartierul Măgureni vizând canalizarea pluvială şi menajeră, susţinută încă din urmă cu 4 ani de PSD, este tărăgănată în mod intenţionat de Drăgulin&Co care şi-au dat seama că nu mai pot lua voturi din acea zona a oraşului. „În cartierul Măgureni, investiţie de 55 de miliarde de lei vechi – canalizare menajeră şi pluvială, a fost promovată de PSD acum 4 ani. Se lucrează cu viteza melcului Pentru că ştiu că n-o să ia voturi de acolo, de ce să grăbească lucrarea? Culmea e că firmele călărăşene s-au închis din cauza pandemiei, n-au avut de lucru. Primăria nu le-a susţinut. Cele puţin 10-12 firme specializate pe genul acesta de lucrări au dat faliment. Acolo se lucrează în schimb cu cetăţeni albanezi. Când am ajuns acolo, am crezut că-s în altă parte. Dacă lucrarea ar fi fost subcontractată unor firme călărăşene, vă asigur că s-ar fi mărit şi viteza de execuţie. În câteva luni terminau lucrarea. Dar, se trenează. Pur şi simplu, bătaie de joc la adresa cetăţenilor. Sunt campioni la cheltuirea banului public fără noimă!” a conchis Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.