Marcel Ciolacu: Soluţia unui guvern minoritar este o greşeală foarte mare, nu putem susţine aşa ceva

Marcel Ciolacu: Soluţia unui guvern minoritar este o greşeală foarte mare, nu putem susţine aşa ceva

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 29 octombrie 2021, că Partidul Social Democrat rămâne consecvent și consideră că soluția unui guvern minoritar este o greșeală foarte mare.

„Nu știu ce au hotărât liberalii și nici nu mă interesează în mod deosebit. În schimb, Partidul Social Democrat rămâne consecvent și consideră că soluția unui guvern minoritar este o greșeală foarte mare și noi nu putem susține așa ceva. Când ai de-a face cu patru crize – economică, sanitară, socială, politică –, nu poți trece prin aceste crize cu un guvern minoritar. Îți trebuie un guvern stabil, cu majoritate, în Parlamentul României”, a afirmat Marcel Ciolacu, la sediul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat: „când nu se mai poate rezolva o criză, se merge la anticipate. Te întorci la popor și se dă votul. Nu e nicio problemă!”, referitor la declanșarea alegerilor anticipate în România.

Biroul de presă PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.