Marcel Ciolacu: Aș vrea să îi felicit pe toți colegii mei pentru victoriile obținute în acest moment la alegerile locale. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile!

Marcel Ciolacu: Aș vrea să îi felicit pe toți colegii mei pentru victoriile obținute în acest moment la alegerile locale. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile!

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit, vineri, 14 iunie 2024, la Sâmbăta de Sus. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că în urma analizei rezultatelor alegerilor locale concluzia este că PSD a câștigat, obținând peste 50% din municipiile reședință de județ, municipiile și consiliile județene din țară.

„Astăzi, am analizat împreună cu colegii mei în cadrul Consiliului Politic Național, cum era și normal, alegerile locale, cât și alegerile europarlamentare. De asemenea, am făcut și programul evenimentelor politice, așa cum am hotărât în cadrul coaliției din punct de vedere guvernamental, dar împreună cu colegii mei, și calendarul evenimentelor politice din interiorul Partidului Social Democrat.

Aș vrea să îi felicit pe toți colegii mei pentru victoriile obținute în acest moment la alegerile locale. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile! Indiferent cum am analiza, din punct de vedere, adunând toate voturile, adunând toate consiliile județene, Partidul Social Democrat are peste 50%, adunând toate municipiile-reședință de județ și municipiile din România, Partidul Social Democrat are peste 50% și adunând toate UAT-urile, Partidul Social Democrat are peste 50%. Este un scor care ne obligă și, așa cum le spuneam colegilor mei, cel mai greu de gestionat în politică sunt victoriile, nu înfrângerile. Înfrângerile, cel puțin în interiorul Partidului Social Democrat, se gestionează foarte ușor: conducerea pleacă! Gestionarea cea mai grea este în momentul în care am obținut victoria”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Sursa https://www.psd.ro/video-consiliul-politic-national-al-partidului-social-democrat-s-a-reunit-la-sambata-de-sus/

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.