Makita la Călărași? M. Dulce: E posibil

Makita la Călărași? M. Dulce: E posibil

Primarul Marius Dulce a declarat marți seară într-o conferință de presă organizată de PSD cu prilejul vizitei fostului ministru al muncii la Călărași, Marius Budăi, că deține informații potrivit cărora gigantul Makita ar intenționa să-și mute o fabrică din Anglia în România, la Călărași. Vreau să vă spun și dvs., dle ministru, că în programul nostru de guvernare locală, obiectivul major îl reprezintă sprijinirea producătorilor locali, a oamenilor de afaceri. Se aude că un mare investitor ar veni la Călărași (...), e vorba de Makita. Din informațiile noastre ar fi vorba de mutarea unei fabrici din Anglia în România și e posibil să ajungă aici, la Călărași. După 6 decembrie, dacă ar fi posibil să inițiem discuții și cu dvs., ar fi foarte bine mai ales că o astfel de “mutare” va genera mai multe locuri de muncă, de la 500 în sus. E bine să venim în întâmpinarea lor pentru că avem nevoie de ei, aici, la Călărași. Sprijinirea tuturor investitorilor înseamnă noi locuri de muncă, înseamnă dezvoltare durabilă, înseamnă încasări suplimentare la bugetul local. a spus Dulce.

Fondata in 1915 ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

Plasand inovatia pe primul loc, Makita reuseste prin cercetare si dezvoltare sa aduca noutati tehnologice prin care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei marci promovate (Makita, Dolmar si Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente si asigura productia destinata pietei globale.

Productia se realizeaza in fabricile situate in Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Romania, Brazilia si Germania utilizande-se cele mai avansate modele de tehnologii si de control al calitatii.

Incepand cu 2007, una dintre cele mai noi si puternic tehnologizate unitati de productie ale corporatiei o reprezinta Makita EU, aflata in Romania.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.