M. Nuțu: S-a predat Studiul de Fezabilitate

M. Nuțu: S-a predat Studiul de Fezabilitate

Directorul executiv tehnic al SC Ecoaqua SA Călărași, Marcel Nuțu a declarat joi că șansele operatorului regional de apă și canalizare de a obține finanțare europeană pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Călărași și Ialomița, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020 au crescut după ce a fost acceptat Studiul de Fezabilitate, ajuns la varianta a 7-a.

“Un salut din partea colectivului de la Ecoaqua Călărași. Doresc tuturor concetățenilor noștri să aibă un an bun, cu sănătate, îmbelșugat. Suntem lângă dumnealor astfel încât să avem un serviciu prompt, aproape de fiecare călărășean.

Ca o informație tehnică dătătoare de speranțe putem spune că s-a predat Studiul de Fezabilitate către consultanță, e purtător de 265 de milioane de euro, bani cu care să dezvoltăm comunitatea și să asigurăm ridicarea nivelului de trai al concetățenilor noștri. Mai avem și alte proiecte care să aducă mai multă echitate vizavi de tarifare. Dar asta-i o discuție pe care o vom declanșa altădată.

Suntem de-o viață în acest județ, facem parte din viața comunității și sperăm să ne integrăm din ce în ce mai mult.”, a afirmat Marcel Nuțu, prezent în conferința de presă organizată de PSD Călărași.