M. Dulce: Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!

M. Dulce: Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!

Trei consilieri locali şi-au pierdut deja mandatul înainte de expirarea duratei normale a acestuia, odată cu pierderea calității de membru al partidului politic pe a cărei listă a fost ales. Prefectul Marian Stoica n-a stat pe gânduri şi a emis Ordinele de încetare a mandatelor pentru Nicolae Dragu, Carmen Filimon (ambii PDS) şi Cătălin Dumitrescu (PNL). Nu şi pentru viceprimarul Mircea Buzea care va candida la localele din 27 septembrie pe lista PNL-ului, după ce în urmă cu 4 ani obţinuse mandatul fiind susţinut de PDS.

“Din ce am înţeles, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local, de astăzi, figurează două Proiecte de hotărâri privind înlocuirea a doi consilieri locali PNL. Evorba de dl Bucioveanu care se pare că a revenit la Consiliul Judeţean ca director tehnic şi Cătălin Dumitrescu care a optat pentru PSD. Dar, am observat că numai cei care au venit la PSD au primit Ordinele de încetare a mandatului. Pentru domnul Buzea care s-a înscris în PNL nu s-a emis Ordinul de încetare a mandatului” a declarat liderul consilierilor locali PSD, Marius Dulce, candidatul acestui partid pentru funcţia de primar care a continuat “Am atacat încă de ieri acest fapt, în sensul că şi dumnealui şi-a pierdut calitatea de consilier local, din 18 august, de când şi-a depus candidatura pe lista PNL pentru Consiliul Local municipal Călăraşi. Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Dacă în cazul dumnealui nu i se va emite Ordinul de încetare a mandatului de ales local, atunci vom face o plângere şi domnului prefect pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.