M. Dulce: Liberali de la vârful partidului îşi dau seama că nu mai are control asupra a ceea ce se întâmplă în oraş

M. Dulce: Liberali de la vârful partidului îşi dau seama că nu mai are control asupra a ceea ce se întâmplă în oraş

Deşi la începutul lunii martie, candidatura sa pentru Primăria Călăraşi a fost validată, la nivel central, în cadrul BPN, Dan Drăgulin a „simţit” parcă nevoia să-şi reconfirme poziţia de candidat PNL, nu neapărat în rândul călărăşenilor ci mai de grabă în faţa unor colegi care nu-l văd ca pe o soluţie câştigătoare, subliniind acest lucru într-un comunicat de presă difuzat în urmă cu o săptămână.

Contracandidatul său de la PSD, Marius Dulce a comentat acest „demers” uşor sinonim cu „disperarea”, susţinând că „îngrijorarea” unor liberali de la vârful organizaţiei este justificată. „Liberali de la vârful partidului îşi dau seama că nu mai are control asupra a ceea ce se întâmplă în oraş, în felul acest distrugând tot. Nu mai e un secret, aceşti oameni din jurul actualului primar au început să se dezică de el” a spus Dulce care a continuat „Noi, cei din PSD, nu suntem neapărat într-o competiţie cu administraţia Drăgulin&Co. Noi suntem în competiţie cu noi pentru că obiectivul nostru este să identificăm cele mai fezabile soluţii pentru problemele curente ale Călăraşiului. Ne propunem proiecte serioase, nu fanteziste ori costisitoare şi care sunt în concordanţă cu priorităţile cetăţeanului. Nu sunt vorbe goale ce vă spun acum!”

În ciuda unor manipulări lansate din tabăra PNL, Dulce rămâne candidatul social – democraţilor pentru prima poziţie din Executivul Primăriei Călăraşi, nominalizarea fiind decisă încă de la începutul lunii martie, inclusiv de conducerea centrală a partidului. „Aşa după cum bine ştiţi, la ultima conferinţă la care au fost prezenţi şi domnul Marcel Ciolacu, preşedinte interimar şi respectiv domnul Paul Stănescu, secretar general interimar, am fost validat în calitate de candidat al partidului pentru Primăria Călăraşi. Sper că s-a înţeles asta şi în taberele adverse!” a precizat Marius Dulce.

În altă ordine de idei, Dulce a „comentat” şi sondajul online iniţiat de liberalii pe o reţea de socializare şi care potrivit unor surse din cadrul PNL s-ar afla la o „distanţă” de 8 procente peste actualul primar, Dan Drăgulin. „Este important şi acest sondaj pentru că realizat cu participarea călărăşenilor. Nu ştiu modalitatea lui de realizare dar cifrele „surprind” fatul că cetăţenii îşi doresc schimbarea. Iar dacă această „schimbare” se numeşte Marius Dulce, e foarte bine. Dar, ştiţi prea bine că cel mai sigur „sondaj” e cel din ziua votului. În ce ne priveşte, am fost, suntem şi vom rămâne lângă cetăţean, evaluîm în mod corect priorităţile acestui oraş şi nădăjduim că vom găsi soluţiile corecte ca să nu ajungem în situaţia de a face lucrări de dragul de a le face, foarte scumpe dar şi de proastă calitate.” a conchis Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.