M. Dulce: E mare nevoie de un efort comun pentru a trece cu bine peste această perioadă extrem de dificilă!

M. Dulce: E mare nevoie de un efort comun pentru a trece cu bine peste această perioadă extrem de dificilă!

Într-un efort de a proteja „eroii din prima linie” care se confruntă cu pandemia de coronavirus, Marius Dulce, liderul consilierilor PSD din Consiliul Local municipal a donat joi materiale de protecţie medicilor şi asistentelor din cadrul Cabinetelor de familie din Călăraşi precum şi din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie. O promisiune onorată!

„Astăzi (joi – n.r.) am făcut, pur şi simplu, un gest firesc. Ne confruntăm cu o gravă criză medicală, în contextul pandemiei COVID-19 şi vreau să ajut, chiar dacă este doar într-o mică măsură. Fiecare cetăţean ar trebui să ofere un sprijin celor aflaţi în prima linie. Am achiziţionat materiale de protecţie constând în halate şi viziere pe care le-am donat medicilor şi asistentelor din cadrul cabinetelor de medicina familiei. De asemenea am fost şi la Spitalul de Pneumoftiziologie iar vineri voi fi prezent la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, împreună cu colegi de-ai mei, consilieri locali PSD. Aşa cum am promis, m-am ţinut de cuvânt! Sunt alături de toate cadrele medicale din oraş, judeţ şi din întreaga ţară şi am credinţa că până la urmă, împreună, vom reuşi să învingem această pandemie cu efecte incomensurabile atât în plan medical cât şi economic” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Marius Dulce.

Liderul PSD Călăraşi a propus săptămâna trecută în plenul şedinţei ordinare de Consiliu suplimentarea sumei alocate de Executiv pentru „situaţii de urgenţă” de la 127 de mii la 300 de mii. Din păcate, din raţiuni financiare, amendamentul „a trecut” însă suma a fost diminuată de la 300 de mii la 200 de mii aşa cum au propus liberalii prin vocea viceprimarului Ivanciu. „Am propus atunci suplimentarea sumei pentru a achiziţiona materiale de protecţie pentru medicii de familie pentru cadrele medicale care-şi desfăşoară activitatea în cadrul unităţilor spitaliceşte de pe raza municipiului. Şi ei sunt cetăţeni ai Călăraşi. Aşa cum s-au folosit resurse din buget pentru achiziţia de flori acordate de Executiv doamnelor şi domnişoarelor din municipiu pe 8 martie, mi se părea firesc să alocăm bani de la buget şi pentru a apăra sănătatea celor din prima linie. Ăsta a fost motivul intervenţiei mele în cadrul Consiliului profitând şi de protocolul încheiat cu Crucea Roşie, filiala locală. Însă, împreună cu colegii mei am decis să trecem de la vorbe la fapte demarând această mini-campanie de sprijinire a cadrelor medicale. Pe această cale, premiteţi-mi să adresez rugămintea ca toţi cei care au posibilitatea financiară să sprijine, contribuind cu o donaţie de materiale şi echipamente de protecţie necesare pentru spitalele din municipiul dar şi din judeţul nostru. E mare nevoie de un efort comun pentru a trece cu bine peste această perioadă extrem de dificilă!” a conchis Marius Dulce.

“Unde-s mulți puterea crește. Imaginile nu sunt cadre electorale! Ele reprezintă modul meu de a le mulțumi medicilor că reușesc să țină piept acestei situații fără precedent. AVEȚI TOT RESPECTUL MEU!”

Mesajul lui Marius Dulce pe pagina personală de Facebook

dulcedonatii2

dulcedonatii3

dulcedonatii4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.