M. Dulce: După părerea mea, trebuiau finalizate lucrările de infrastructură din Cartierul Mircea Vodă cu miliardele alocate pentru B-dul N. Titulescu

M. Dulce: După părerea mea, trebuiau finalizate lucrările de infrastructură din Cartierul Mircea Vodă cu miliardele alocate pentru B-dul N. Titulescu

Marius Dulce şi-a continuat periplul prin cartierele călărăşene. După ce a luat la pas săptămâna trecută Măgureniul, candidatul PSD pentru Primăria Călăraşi s-a deplasat zilele trecute în cartierul Mircea Vodă unde s-a întâlnit cu cetăţenii care s-au plâns de “prestaţia” precară a administraţiei Drăgulin care, în 2016, a făcut o serie de promisiuni, neonorate după cei 4 ani de mandat.

“Am considerat oportun să merg şi acolo şi, contrar celor spuse de “zgomotoşii” de la PNL prin ziare dar şi pe facebook că mă duc odată la 4 ani în acele cartiere, ţin să-i anunţ că eu le-am vizitat, să zic aşa, cu regularitate, am dialogat cu cetăţenii, sunt la curent cu toate problemele existente şi nerezolvate de administraţia liberală. Toată lumea ştie că am spus că în acest Cartier Mircea Vodă la fel ca şi în Cartierul Măgureni, promisiunile electorale din 2016 trebuiau onorate” a declarat pentru www.arenamedia.ro Marius Dulce care a continuat “După părerea mea şi nu numai, trebuiau finalizate lucrările de infrastructură din Cartierul Mircea Vodă cu miliardele alocate pentru B-dul N. Titulescu. Aproape 90 de miliarde de lei vechi vor fi înghiţie de un “moft” în loc să fi investit aceşti bani în modernizarea celor 6, 7 străzi dacă includem aici şi Prel. Muşeţelului. Suma ar fi fost necesară poate şi îndestulătoare pentru asfaltarea cartierului ca să-i scoatem pe oameni din noroi. După cum probabil aţi observat şi în filmuleţul postat pe o reţea de socializare, apa intră în curţile oamenilor deoarece s-a tot pietruit iar casele sunt mai jos decât nivelul străzii. Când plouă abundent, se scurge apa în curţi. Cetăţenii cu care am dialogat sunt foarte nemulţumiţi pentru că aşa cum aţi auzit şi dumneavoastră, primarul Drăgulin le-a promis cu surle şi trâmbiţe, în 2016, că le va rezolva toate problemele. Promisiuni asumate, nu şi onorate!

Nu ştiu de ce nu au finalizat lucrările pe strada Luceafărului, o stradă în care canalizarea a fost de mult făcută. Prin 2015 au zis c-o vor face, la fel în 2016, iată că au mai trecut 4 ani şi strada Luceafărului nu a fost asfaltată. Strada are şi guri de preluare a apelor pluviale iar canalizarea este definitivată şi în consecinţă putea să fie asfaltată. Nu ştiu de ce nu s-a întâmplat acest lucru. Am văzut că pe Pescăruşi au demarat lucrări privind o canalizare pluvială deşi nu ştiu care va fi rostul acesteia pentru că zona Mircea Vodă nu are legătură de canalizare pluvială. Sunt bani cheltuiţi numai pentru o bucăţică de stradă, de captare a apelor pluviale care de fapt tot în canalizarea de apă menajeră vor fi deversate. Puteau să facă acest lucru cu bani mai puţini şi să demareze şi asfaltarea pe Pescăruşi pentru că lumea aşteaptă de mult timp această investiţie. A fost o promisiune neonorată de Drăgulin şi „guvernul lui” de la Călăraşi.”

Dulce a mai adăugat că în acest mandat Drăgulin&Co s-a bazat exclusiv pe împrumuturi bancare estimat la circa 670 de miliarde de lei vechi însă nici un obiectiv bugetat din aceste resurse n-a fost finalizat. „Să cheltui aproape 15 milioane de euro, adică vreo 670 de miliarde şi să nu vezi că se profilează ceva în oraş, o zonă terminată... Nu au finalizat nimic. Drăgulin a mers pe principiul că dacă asfaltează 2 străzi aici, mai pune două găleţi de asfalt dincolo, mai cârpeşte pe ici, pe colo, iar treaba e ca şi rezolvată. Lumea nu mai poate fi păcălită şi ca atare va reacţiona. În 2016, Drăgulin a promis că va absorbi fonduri europene iar rezultatul a însemnat cheltuirea a 15 milioane de euro, din bani împrumutaţi, pe nişte obiective care nu se văd. Nu înţeleg de ce a trebuit să finanţeze lucrările la Poşta Veche apelând la un împrumut de 6,1 milioane lei, când aceşti bani puteau fi utilizaţi pentru asfaltarea unor străzi în Cartierul Farfuria sau în Ceremac sau în cartierul Obor unde a mai rămas o stradă. Nicăieri nu a vrut să termine. Toate obiectivele sunt începute dar lăsate şi neterminate. Nu mai spun de strada Zefirului, tronsonul dintre Panduri şi Direcţia Agricolă... Acolo e o străduţă de vreo 400 de m, care putea fi asfaltată, cu trotuarele reparate. De ani de zile oamenii de acolo îşi rup maşinile. Dacă mergeţi să vedeţi, e ca după război!” a conchis Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.