M. Dulce: Domnul Drăgulin ştie doar să acuze şi să se scuze!

M. Dulce: Domnul Drăgulin ştie doar să acuze şi să se scuze!

Ploile consistente căzute în ultima vreme în Călăraşi n-aveau cum să nu-şi pună „amprenta” şi pe lucrările de investiţii, unele aflate în fază incipientă, demarate de Executivul Primăriei pe raza municipiului.

Liderul consilierilor locali PSD, Marius Dulce a sancţionat încă o dată declaraţiile sforăitoare ale reprezentanţilor administraţiei publice locale liberale cu privire la volumul mare de investiţii demarate subliniind că lucrările realizate până acum, costisitoare de altfel, sunt de o calitate destul de precară. „Liderii administraţiei locale actuale se plimbă pe străzile asfaltate, şi alea ce-i drept, puţine la număr!, în loc să se ducă pe strada Locomotivei, acolo unde lucrările de canalizare sunt afectate de surpări şi asta pentru că nu urmăresc gradul de tasare, modul în care se compactează. Nu încaspe dubiu, sunt lucrări făcute de mântuială. Mai mult strică decât ajută, în sensul că dacă se surpă, o să se „rupă” şi coloana de apă. Mai departe, trageţi dvs. concluziile. După aceste ploi, pe strada Locomotivei nu pot să intre nici Ambulanţa, nici vidanja, nimic. Din cauza faptului că gradul de compactare lasă de dorit. Acum s-a surpat tot ce s-a săpat. Ce sa mai vorbim de lucrarea din Măgureni” susţine Marius Dulce care a continuat „Aşa cum aţi văzut şi în oraş, la intersecţia străzii Portului cu Bucureşti iarăşi s-a surpat. Pe strada Dobrogei, de asemenea, s-a surpat sau pe strada Griviţa, unde multă lume e revoltată de faptul că lucrările au afectat „rezistenţa” gardurilor locuinţelor lor, că apa se infiltrează prin beciuri. Deci, iată, destule probleme pe care administraţia liberală nu le-a cam anticipat, deşi nu scapă nici un prilej să ne amintească de volumul mare de investiţii demarate dar uită să precizeze că sunt de proastă calitate. Vă invit să mergeţi pe B-dul N. Titulescu. După ploile astea, să vedeţi cum trăgeau apa cu vidanja. Pavelele care s-au pus, au început să se lase şi să se distanţeze unele de altele. Pentru că se lucrează prost şi se lasă. Deci, lucrări făcute pe mulţi bani publici dar de mâtuială”.

Nu mai e nici un secret, Drăgulin&Co încearcă în această perioadă preelectorală să dinamizeze toate investiţiile propuse, unele ar fi trebuit demarate conform calendarului cu mult timp în urmă, în speranţa că ele vor produce „dividende” electorale în urma localelor din toamnă. „Domnul Drăgulin ştie doar să acuze şi să se scuze. El nu are nicio vină, nicio greşeală, i se pare un lucru normal ca oraşul să devină un „şantier”. Dar din nefericire acest „şantier” e prost coordonat, lucrările nu se realizează cum trebuie. Riscăm să rămânem mult timp într-un astfel de şantier. Nici Bunul Dumnezeu nu ştie când vor fi gata toate aceste lucrări care ne-au pus, multora dintre noi, răbdarea la încercare. Au început o grămadă de obiective dar n-au finalizat nici una. Mă refer la strada Griviţa, la B-dul N. Titulescu, şa strada Locomotivei, la Cartierul Măgureni, la cartierul Mircea Vodă acolo unde lucrările putea fi gata de cel puţin 2 ani. De ce nu le-au terminat? Şi colac peste pupăză, după ce că au dat jos şi Piaţa Mare, transformând-o într-o groapă, au pus ochii şi pe Hala de legume de la Piaţa Big, ca să fie tacâmul complet. Avem numai „realizări”. Proiecte multe şi costisitoare pe care ei le consideră deja „realizări”. Călărăşenii nu mai sunt aşa de „sensibili” la eforturile liberalilor” a continuat Dulce.

Pe aceeaşi listă a obiectivelor „întârziate” figurează şi Bazarul Big şi el afectat în aceste zile de ploile căzute. Având în vedere” disperarea” care a cuprins administraţia liberală locală, n-ar fi exclus să vedem un alt „şantier” şi în acea zonă. „Bazarul e o altă poveste care ni se bagă pe gât cu forţa de ani de zile. Comerciaţii au fost afectaţi pentru că stau acolo în condiţii improprii. E nevoie de o „arhitectură” adecvată pentru acel bazar. De vreo 2 ani se chinuie să-i mute pe comercianţi ca să demareze lucrările. Acum, după părerea mea, e destul de târziu, să-i mai duci în altă parte. Până faci organizarea de şantier, lucrările propriu – zise, intrăm în iarnă. Îi distrugi pur şi simplu pe bieţii oameni, şi aşa afectaţi din plin de pandemia de coronavirus. Să-i muţi într-o altă locaţie, îi duci de fapt într-o stare disperată, având în vedere şi ritmul la care se lucrează în Călăraşi” a conchis Marius Dulce, alternativa propusă de PSD, la actuala administraţie liberală, campioană a vorbelor şi mai puţin a faptelor!

surpare1

surpare3

surpare4

surpare5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.