M. Dulce: Din acest moment este bine să facem așa cum am jurat!

M. Dulce: Din acest moment este bine să facem așa cum am jurat!

Începând de astăzi, municipiul Călărași are un nou primar, cu acte în regulă. În prezența subprefectului Ion Stan, a președintelui ales al Consiliului Județean Călărași și a noilor aleși locali, Marius Dulce a depus jurământul în cadrul unei ceremonii găzduite de sala de ședințe a Primăriei Călărași. “Este timpul să punem capăt alegerilor locale. Din acest moment, este bine să facem așa cum am jurat, să ne gândim la locuitorii Călărașiului, să ne gândim la acest municipiu pentru că trebuie să-l dezvoltăm a spus în mesajul adresat consilierilor locali, Marius Dulce care a continuat “Trebuie să spunem că avem proiecte în derulare, trebuie să spunem că avem nevoie de proiecte în continuare. Vom avea grijă de ce este bine lăsat și bine făcut și le vom continua pe cele demarate. În același timp cu ajutorul dvs. trebuie să dezvoltăm orașul. Trebuie să fim o echipă, trebuie să faceți și-mi doresc să faceți o opoziție constructivă așa cum am făcut și noi înainte. Prioritatea noastră nu mai e lupta politică ci dezvoltarea orașului. Vă mulțumesc și vă asigur de tot sprijinul meu. Trebuie să dezvoltăm acest oraș ca să fie unul cu adevărat european. Vă mulțumesc încă o dată, am încredere în dvs.

Fost viceprimar în perioada 2012-2016 dar și consilier local în două mandate, Marius Dulce a câștigat pe 27 septembrie competiția pentru Primăria Călărași, totalizând nu mai puțin de 10.281 de voturi (43,43%).

Tot vineri au depus jurământul și au intrat în posesia mandatelor de consilieri locali: Nicolae Dragu, Liviu Mușat, Gheorghe Stoian, Iuliana Raiu, Florian Dinu, Carmen Filimon (toți 6 PSD), Viorel Ivanciu, Dragoș Coman, Camelia Croitoru, Cătălin Marius Călin, Mircea Buzea și Andrei Niță (toți 6 PNL), Alexandru Chiriță și Vlad Sârzea (ambii PRO România), Liviu Coman și Toni Buzoianu (ambii PMP) ȘI Costin Mirescu (USR). 

Încă din 14 octombrie, instanța a invalidat mandatele lui Vasile Iliuță, Marius Dulce, Nicușor Cionoiu (toți 3 PSD) și Daniel Ștefan Drăgulin (PNL).

Ședința privind desemnarea viceprimarilor s-ar putea desfășura spre finalul săptămânii viitoare.

“Astăzi am depus jurământul în calitate de primar al municipiului Călărași. Îmi doresc să fiu un primar al fiecărui cartier și al fiecărui om care va avea nevoie de serviciile administrației locale.

Am creionat deja o strategie de comunicare cu dumneavoastră pe care o voi implementa cu succes pentru că nu vreau să ne vedem o dată la 4 ani, vreau să vă știu problemele și să le găsim rezolvările.

Voi fi prezent în stradă, voi verifica personal lucrările care se execută în municipiu, voi merge în școli pentru a afla doleanțele cadrelor didactice, voi analiza stadiul proiectelor și voi identifica alte axe pentru a atrage bani europeni către oraș. Ne apucăm de treabă!”, mesaj transmis de noul primar, Marius Dulce, pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.