M. Dulce: Câștigătorii din aceste proiecte europene nu pot fi decât cetățenii municipiului Călărași!

M. Dulce: Câștigătorii din aceste proiecte europene nu pot fi decât cetățenii municipiului Călărași!

După finalizarea vacanței de vară și în prag de Congres, liberalii călărășeni au găsit de cuviință să reia retorica de opoziție, statut cu care de fapt nu s-au obișnuit nici măcar după aproape un an de la pierderea alegerilor, și sub pretextul demontării “acuzațiilor” lansate recent de administratorul public al municipiului, s-au năpustit pe Facebook ca să reîncălzească ciorba cu privire la paternitatea proiectelor europene lăsate moștenire de vechea administrație care după calculele lor a condus impecabil orașul între 2012 și 2020.

Desigur, cel vizat de criticile însăilate pe FB este primarul Marius Dulce care joi a reacționat susținând calm dar cu fermitate că Executivul pe care-l conduce a semnat deja pentru o parte din ele contractele de proiectare și execuție și că adevărații “câștigători din aceste proiecte europene” sunt, de fapt călărășenii, și nu politicienii!

“Am observat zilele acestea o mare frământare în cadrul PNL Călărași. Ale cui sunt proiectele, cine le-a semnat, cine le-a făcut, ce se întâmplă cu proiectele europene în Călărași, ce și cui s-a alocat la ultima rectificare...Că am dat bani doar la anumite școli....

O să încep cu proiectele europene. Țin să le spun că sunt în administrația de la Călărași din 2021. Toate aceste proiecte europene care se află acum în diverse stadii le-am susținut și eu, fie în calitate de viceprimar, fie de consilier local.

Câștigătorii din aceste proiecte europene nu pot fi decât cetățenii municipiului Călărași! Nu știu de ce atâta zbatere la PNL Călărași. Nu s-au făcut decât documente iar partea grea de implementare ne-a revenit nouă de 1 an de zile.

Știu că e o anumită frustrare pentru că au văzut că suntem în stare să le ducem la capăt aceste probleme, aceste proiecte cu problemele lor.

Am terminat “pietonalul”, suntem în faza de proiectare. Ei au o problemă pentru că noi deja construim pentru Călărași. Am terminat de licitat și strada București. Iarăși au o problemă pentru că noi chiar facem acest proiect. Am terminat proiectul privind regenerarea urbană Zona vest și Navrom. Iarăși spun că au o problemă pentru că suntem în stare să implementăm aceste proiecte pentru Călărași.

Așa cum am spus și în urmă cu câteva luni când cineva a ridicat atunci această problemă, este ușor să faci un copil dar e greu să-l crești. Același lucru facem și noi. “Creștem” aceste proiecte europene astfel încât cetățenii din Călărași să se bucure de ele.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.