M. Dulce: Călărăşenii să iasă la vot şi să înţeleagă că nu mai trebuie să creăm baroni locali!

M. Dulce: Călărăşenii să iasă la vot şi să înţeleagă că nu mai trebuie să creăm baroni locali!

Marius Dulce, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Călăraşi, susţine că duminică cetăţenii ar trebui să se prezinte în număr mare la vot ca să „nu mai creăm baroni locali”.

Domnule Dulce, ne aflăm chiar în ultima zi de campanie electorală. O lună de zile intensă precedată de o altă lună de precampanie în care v-aţi întâlnit cu călărăşenii în toate cartierele municipiului V-au spus păsurile, i-aţi ascultat, au nevoie de soluţii. Vă invit să facem un scurt bilanţ şi să vedem cu ce rămânem din această nouă experienţă.

Marius Dulce: În primul rând, permiteţi-mi să fac o precizare. Marius Dulce n-a fost prin cartierele municipiului Călăraşi doar în aceste 2 luni. Marius Dulce a fost permanent prezent în toate cartierele şi a luat pulsul. Ştia ce se întâmplă acolo, ştia ce trebuie făcut dar acum în campanie a trebuit să ducem mesajul nostru în zonele respective astfel încât oamenii să afle ce intenţionăm să facem acolo, pentru ei, în beneficiul lor.

Ce pot să spun...lumea ne-a primit bine, nu ne-a huiduit nimeni, toţi au spus că-şi doresc schimbarea, normalitatea. În jur de 70 – 80% dintre cetăţenii acestui oraş îşi doresc o stradă bună, un trotuar bun.

Nu lucruri senzaţionale...

Marius Dulce: Nu. Şi e ceva firesc pentru a avea o mobilitate mai bună, dintr-o parte în alta a oraşului.

Dacă mergem în cartierul Mircea Vodă, lumea e supărată că nimeni n-a înţeles „gândirea” celor de la PNL şi mai ales a omului ăsta de la Primărie. De ce au reparat 2 străzi iar alte 2 au fost lăsate de izbelişte, cu praf, cu noroi, spun ei. Tot noroiul îl cară acum pe străzile asfaltate şi în loc să circule normal, civilizat pe ele, de fapt tot de noroi au parte. De ce oare or fi procedând aşa, în loc să închidă zona, e greu de explicat.

Susţineţi că electoratul va sancţiona astfel de „derapaje” ale administraţiei liberale?

Marius Dulce: Da, eu aşa simt. Cu siguranţă, călărăşenii vor ieşi la urne şi vor da un vot de blam administraţiei Drăgulin!

Cu Marius Dulce la timonă, încotro se îndreaptă Călăraşiul?

Marius Dulce: Călăraşiul va merge spre dezvoltare. Eu sunt un om al dialogului, al comunicării. Vreau să am o relaţie corectă cu Consiliul Judeţean care va fi „câştigat” de dl Vasile Iliuţă şi echipa PSD. Şi atunci, putem face lucruri „mari” pentru municipiul reşedinţă de judeţ. Putem să accesăm mai uşor fonduri europene, putem pune mai repede „pe şine” proiectele existente şi mă refer la modernizarea drumului de acces în Călăraşi pe la Siderca, „promenada”, portul turistic, etc. Avem în vedere şi promovarea potenţialului turistic al zonei pentru că se poate. Un întreprinzător local a reuşit cu strădanii să pună Călăraşiul pe harta turistică a ţării şi mă refer la Plaja mare.

În ultimii ani, disensiunile dintre Consiliul Judeţean şi Primăria Călăraşi s-au acutizat fiind resimţite din plin de călărăşeni. Cu Marius Dulce şi Vasile Iliuţă în tandem avem garanţia că parteneriatul va funcţiona contribuind la dezvoltarea reală a municipiului?

Marius Dulce: Sigur. Pentru că noi nu avem orgolii. Suntem oameni care ne dorim să facem administraţie pentru cetăţeni. Nu ne-am propis să ajungem acolo doar pentru a fi Dulce primar şi Iliuţă, preşedinte. Ne-am asumat acest parteneriat pentru călărăşeni, dincolo de orgoliile personale. Hai să nu mai sacrificăm interesele oraşului, bunăstarea călărăşenilor pentru un orgoliu al lui Dulce, ori al lui Iliuţă. Comunicarea asigură şi succesul!

Ce mesaj aveţi pentru cetăţenii care sunt aşteptaţi duminică la urne în număr cât mai mare?

Marius Dulce: Călărăşenii trebuie să iasă la vot! Să înţeleagă că a venit vremea schimbării. Călărăşenii trebuie să înţeleagă că nu mai trebuie să creăm baroni locali. Avem nevoie de normalitate. Nu trebuie să mai existe acea ură între tineri şi bătrâni. Trebuie să simtă că această echipă PSD e în slujba lor. Eu am lucrat 20 de ani în privat, dl Iliuţă a performat în privat dar şi în administraţie. Bunoară, ultimul contract semnat se feră la reabilitarea şi modernizarea Palatului Administrativ, sediul Prefecturii, o clădire simbol pentru istoria Călăraşiului. Deci, se poate!

Prin intermediul dvs., le transmit călărăşenilor că singura echipă capabilă să dezvolte municipiul este cea a PSD, grupată în jurul lui Vasile Iliuţă, preşedinte al CJ Călăraşi şi Marius Dulce, primar al municipiului Călăraşi.

Ajunge cu PNL, de aâţia ani la guvernare locală.

Marius Dulce: În toţi aceşti ani, s-a văzut ce-a făcut! Deunăzi, am găst în arhiva personală o scrisoare transmisă călărăşenilor de dl Drăgulin în 2012 prin care spunea că a găsit cartiere subdezvoltate, ca în secolul 19. Şi se referea la Obor, Ceremac, Cărămidari, Mircea Vodă, mai puţin Măgureni deşi acolo şi acum situaţia e la fel de dezastruoasă. Am făcut un tur prin aceste cartiere acum şi cu excepţia cartierului Mircea Vodă, moderrnizat pe jumătate cu fonduri guvernamentale pe PNDL 1, asigurate de Guvernul PSD, au rămas în acelaşi stadiu surprins de el în scrisoarea respectivă. Deci, tot în secolul 19!

Citez din memorie, mai spunea dl Drăgulin „Nu sunt doctorul Oprescu dar îmi voi da doctoratul în infrastructura acestui oraş. Am văzut şi ne-am lămurit! Vedeţi ce infrastructură avem, aţi văzut cum se lucrează, aţi văzut că stăm câte 2 ani cu gropile prin oraş, după care „pe repede – înainte” încep să asfalteze. Aţi văzut şi câte firme n-au putut să-şi desfăşoare activitatea. Ce să zic...ăsta-i doctoratul în infrastructură al omului de la Primărie!

Mulţumesc şi succes duminică!

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

dulcebannerultimazicampanie

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.