M. Dulce: Această campanie pe care o derulăm în aceste zile sfinte nu se va opri

M. Dulce: Această campanie pe care o derulăm în aceste zile sfinte nu se va opri

Liderul organizaţiei municipale PSD Călăraşi, primarul Marius Dulce a declarat joi că împreună cu colegii săi e alături de oamenii nevoiaşi ai municipiului oferindu-le în cadrul unei campanii iniţiate de PSD Călăraşi pachete cu alimente pentru o masă îmbelşugată de Paşte.

„Ieri am fost alături de o mică parte din familiile nevoiaşe din Călăraşi care au nevoie de sprijin. Această campanie umanitară pe care o derulăm în aceste zile sfinte nu se va opri. Şi azi, împreună cu dl senator Cionoiu vom avea o acţiune în cartierul Măgureni. Astfel de acţiuni noi le întreprindem, de fapt, în tot timpul anului. Prin direcţiile subordonate, cu ajutorul bisericilor în baza parteneriatului pe care-l avem cu Protopopiatul Călăraşi identificăm persoanele, familiile cu probleme şi încercăm să le oferim sprijinul de care au nevoie.”, a spus Dulce care a transmis şi un mesaj cetăţenilor acestui municipiului. „Vă mulţumesc dragi călărăşeni că ne-aţi primit cu drag, suntem alături de dumneavoastră. Campaniile noastre nu se întrerup acum. Paşte fericit tuturor călărăşenilor!”, a conchis primarul Marius Dulce, liderul PSD Municipiul Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.