M. Ciolacu: Vreau să se facă o distincţie foarte clară între români şi austrieci şi decidenţii din Austria şi din România

M. Ciolacu: Vreau să se facă o distincţie foarte clară între români şi austrieci şi decidenţii din Austria şi din România

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 12 decembrie 2022, la Parlament. Marcel Ciolacu a menţionat că, atunci când se vorbeşte despre boicotarea firmelor austriece trebuie să se facă o distincţie foarte clară între români şi austrieci şi decidenţii din Austria şi din România.

„Fiecare dintre noi reacţionează. Unii îşi mută conturile, unii nu mai merg în Austria la schi. E normal, este o umilinţă arătată nu numai clasei politice, dar vreau să se facă o distincţie foarte clară între români şi austrieci şi decidenţii din Austria din acest moment şi din România, fiindcă aţi văzut şi reacţii de frustrare ale românilor care trăiesc în Austria şi ale austriecilor de susţinere a românilor. A fost un element pur de interes personal, de aceea este această supărare, o prioritate a ministrului de Interne şi a cancelarului în ceea ce ţine de votul din Austria” a declarat președintele PSD în cadrul unei conferințe de presă susținută după reuniune.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.