M. Ciolacu: Vreau să demarăm în România o revoluţie a Start-Up-urilor; este o prioritate a guvernării care începe în iunie

M. Ciolacu: Vreau să demarăm în România o revoluţie a Start-Up-urilor; este o prioritate a guvernării care începe în iunie

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat marţi, că una dintre priorităţile guvernării „care începe în iunie” este de a demara în România o revoluţie a Start-Up-urilor.

„Dacă am reuşit să investim în 2022, an cu crize suprapuse, aproape 7% din PIB în economia românească şi în firmele antreprenoriale româneşti, în special în IMM-uri, cred că e nevoie să avem ambiţia ca de acum înainte să forţăm investiţii anuale de 10% din PIB. Şi mai avem o prioritate a guvernării care începe în iunie, o prioritate care vă priveşte în mod direct pe toţi tinerii aflaţi astăzi în sală, ca şi pe cei care ne urmăresc în direct pe Facebook, vreau să demarăm în România o revoluţie a Start-Up-urilor, să punem o miză de miliarde de euro din fonduri naţionale şi mai ales din bani europeni pe potenţialul dumneavoastră extraordinar, să vă provocăm să fiţi creativi şi îndrăzneţi, să construim un întreg ecosistem în care tinerii antreprenori în noile tehnologii să producă un uriaş salt calitativ al economiei noastre, care să pună o presiune şi mai uriaşă pe stat, să îl oblige pe stat să alerge mai repede, să digitalizeze mai rapid, să răspundă mai alert nevoilor societăţii”, a afirmat Marcel Ciolacu, la evenimentul „Romania Start-Up Revolution”, ajuns la ediţia a IV-a, organizat la Academia de Studii Economice.

Sursa www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.